top of page

Living

Living: de living zelfst.naamw. (m./v.) Uitspraak:  ['lɪvɪŋ] woonkamer Living (Eng): 1. support oneself 2. have firsthand knowledge of states, situations, emotions, or sensations 3. pursue a positive and satisfying existence

Living
Living

Wanneer? We starten naargelang de vraag

Waar? Fatima site

over

Living: de living zelfst.naamw. (m./v.) Uitspraak:  ['lɪvɪŋ] woonkamer

Living (Eng):

  1. support oneself
  2. have firsthand knowledge of states, situations, emotions, or sensations
  3. pursue a positive and satisfying existence

De living is een 5 delige reeks van groepsactiviteiten die doorgaat in onze living te Fatima, waar we gezelligheid en een huiselijke sfeer creëren en verdiepen rond een aantal thema’s die je verder helpen in het proces te leren omgaan met verlies.

De rode draad is omgaan met verlies in zijn breedste zin (verlies door dood, echtscheiding, verlies van toekomstbeeld, dromen,…). Dit komt niet altijd letterlijk aan bod (al besteden we tijd aan de nieuwe rouwvisie), maar door stil te staan bij thema’s in jouw leven wordt duidelijk hoe je leerde omgaan (of net niet) met de uitdagingen in je leven, wat je helpt of leert in en over omgaan met komende uitdagingen.

We willen je de mogelijkheid geven hierbij stil te staan samen met maximaal 5 andere leeftijdsgenoten. Dit allemaal in communicatie met elkaar via gesprek, maar ook op verschillende creatieve manieren.

We installeren en garanderen veiligheid voor jouw verhaal: “what happens in de living, stays in de living”

Verschillende thema’s komen aan bod

  • wie ben ik (zoektocht identiteit, ik in mijn gezin, ik in de maatschappij, gender, culturele verschillen, …)
  • rust (wat brengt me rust, wie kan me helpen rust te vinden, concrete oefeningen om tot rust te komen, fysiek en mentaal)
  • angst (wat houdt me wakker ’s nachts, hoe kan ik mijn angsten onder ogen komen, en hier verder mee aan de slag zodat die me niet belemmeren in mijn verdere levensstroom)
  • omgaan met verlies (wat is verlies, hoe hiermee leren verder leven, …)

delen

Event Info: Events
bottom of page